Jornada 30 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 29 de maig CF AMPOSTA B 4 - CD TORTOSA B 2

29/5/2022

Remuntada i gran victòria del CF Amposta B contra el CD Tortosa B, en l’últim partit de la temporada. Sortida fulminant del Tortosa B que fa el primer gol al minut 1. El CF Amposta B poc a poc es refà del cop i Versiano al minut 30 fa el gol de l’empat. Reacció del rival que es torna a avançar al marcador al minut 42. Amb el resultat de 1 a 2 ariba el descans. Gran segona del Amposta B, Manolov empata al 57 i Versiano al 63 i Magriñà al 89 sentencien el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.