Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA. Diumenge 11 de setembre CF AMPOSTA 2- CD TORTOSA 3

11/9/2022

Bona tarde de futbol i bon partit a l’Estadi Municipal d’Amposta entre el CF Amposta i el CD Tortosa. Inici del partit amb domini del Tortosa que s’ha avançat al marcador en dos jugades a pilota aturada. Amb el rersultat de 0 a 2 ha arribat el descans. A la segona part l’Amposta ha reaccionat i ha dominat el partit. Dos gols de Marc López, el primer de penal, ha establert el resultat final, tot i les oportunitats que han tingut els dos equips al final del partit per fer més gols.

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta