Jornada 3 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 16 d’octubre CF AMPOSTA 1 - CD LA CAVA 1

16/10/2022

Partit de rivalitat entre dos equips amb aspiracions d’ascens. Inici trepidant dels dos equips amb domini de l’Amposta conforme avançava el partit amb ocasions de gol a les dos porteries. Tot i així s’arriba al descans amb empat a 0. A la segona part La Cava surt més directe i al minut 57 arriba el 0 a 1. L’Amposta, amb l’entrada al camp de jugadors juvenils, no es rendeix i Almuni al minut 73 fa el gol de l’empat. A partir d’aqui domini absolut de l’Amposta en busca de la victòria que no ha arribat.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 3 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 16 d’octubre CF AMPOSTA  1 - CD LA CAVA  1