10/12/2022

Victòria èpica i molt important del CF Amposta B que ha arribat al descompte. Inici del partit igualat amb gol al minut 15 de falta directa de l’Aldeana B i pressió alta del rival que ha dificultat el joc de l’equip. Descans 0 a 1. A la segona part l’Amposta B ha pressionat més i Dani Fatsini ha empatat al 60 i joc d’anar i tornar. Manuel Cardozo a l’afegit ha fet el gol de la victòria, sofrida però merescuda tot i el disbarat de minuts de descompte. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.
Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 10 QUARTA CATALANA grup 20. Dissabte 10 de desembre CF AMPOSTA B 2 - UE ALDEANA B 1