15/1/2023

Victòria contundent i golejada històrica del CF Amposta per 12 gols a 1 contra el Corbera d’Ebre. Partit plàcid del CF Amposta molt superior al rival amb un joc molt ràpid i directe. Els golejadors han estat 5 gols de Marc López, 3 de Ferreres i 1 de Calleja, Arnau, Almuni i Versiano. El Corbera ha fet el seu gol al minut 34. Al descans el resultat ja era de 7 a 1. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic per quest històrica victòria. Dissabte que ve desplaçament al camp de la Rapitenca B.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 13 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 15 de gener CF AMPOSTA 12 - CF CORBERA D’EBRE 1