Jornada 27 TERCERA CATALANA GRUP 1 : Diumenge 7 de maig CF AMPOSTA 5 - CF SANTA BÀRBARA 0

7/5/2023

Gran victòria del CF Amposta i 3 punts d’or. Inici del partit amb gol en pròpia porta del rival al minut 4. Joc trabat i domini alternatiu amb ocasions del Santa Bàrbara aturades per un gran Manel. Però al minut 44 Marc fa el 2 a 0 i arriba el descans. A la segona part domini total del CF Amposta amb 2 gols de Becerra als minuts 61 i 76  i Nico ha arrodonit al 85 amb el resultat final de 5 a 0. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve desplaçament al camp del Corbera d’Ebre.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 27 TERCERA CATALANA GRUP 1 : Diumenge 7 de maig  CF AMPOSTA 5 - CF SANTA BÀRBARA  0