Jornada 30 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 27 CD ROQUETENC 3 - CF AMPOSTA 4

27/5/2023

Gran victòria del CF Amposta l’últim partit de lliga. Inici fulgurant,  al minut 3 Marc López ha obert al marcador. Amb un joc molt ràpid i amb espais Nico ha fet el segon gol al minut 20. Al minut 25 l’equip local fa el primer gol. Respon ràpid Becerra fent el 1 a 3 al minut 33 i arriba el descans. Canvi total, segona part molt fluixa de l’Amposta que ha vist com el Roquetenc empatava el partit. Però finalment al minut 88 el juvenil Longan ha fet justícia. Felicitem als jugadors i cos tècnic.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 30 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 27 CD ROQUETENC 3 - CF AMPOSTA  4