Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

12/8/2023

Meritori empat del CF Amposta contra un rival de superior categoria. Molt bona primera part i molt bona imatge del CF Amposta dominant el partit i amb una gran pressió dels jugadors. Tot i així amb una jugada desafortunada s’avança al minut 13 el Cambrils Unió després que un xut al pal acabés amb un gol en pròpia porta. Fulminant empat del CF Amposta al minut 15 amb gran gol de Nico. Calleja al 44 fa el 2 a 1. Molts canvis a la segona i el Cambrils empata al 61. Proper dimarts III Torneig Manolo Añó.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Dissabte 12 d’agost PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: CF AMPOSTA 2 - CF CAMBRILS UNIÓ 2
[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta