Jornada 3 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 1 d’octubre CF AMPOSTA 4 - J.D. FLIX 2

1/10/2023

Victòria molt important de l’Amposta contra un bon equip. Sortida igualada dels dos equips amb molta intensitat i joc físic. Al minut 30 Ferreres fa l’1 a 0 i al 44 Marc López el segon arribant el descans. A la segona part el Flix avança líniees i al minut 54 fa el 2 a 1. Felipe de penal al 68 fa el tercer gol, però 2 minuts després el Flix fa el segon. Minuts finals amb tensíó i moltes ocasiones desaprofitades de l’Amposta fins que Longan al descompte sentència el partit. Felicitats a tots.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 3 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 1 d’octubre  CF AMPOSTA 4 - J.D. FLIX 2