Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 8 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 5 de novembre CF TORTOSA EBRE B 0- CF AMPOSTA 3

5/11/2023

Gran victòria de l’Amposta que ens fa més líders. Inici del partit amb domini altern, amb l’equip local amb molta pressió i intensitat. L’Amposta desconegut amb poca precissió. Tot i així Àlex López al minut 28 fa el 0 a 1 i ha arribat el descans. Segona part molt diferent amb sortida molt forta de l’equip i en busca de la sentència que ha arribat per part de Nico al minut 55 i Edgar Lletí al minut 69. Fins al final del partit molta superioritat peró el marcador ja no s’ha mogut. Felicitats!!! Diumenge que a les 16:00 rebrem a casa a la UD Jesús i Maria B.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 8 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 5 de novembre CF TORTOSA EBRE B 0- CF AMPOSTA  3
[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta