Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 10 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 18 de novembre CF CAMARLES B 2 - CF AMPOSTA 3

18/11/2023

Victòria molt important del CF Amposta per seguir liders en un ambient molt hostil. Bona sortida de l’equip en busca del gol que ha arribat al minut 11 per part de Roger. Moltes ocasions per sentenciar el partit i Ferreres fa el segon al minut 41 arribant el descans. Segona part molt moguda amb gol local al 57 respós per Nico al 62 i acte seguit el 2 a 3 que ha estat el resultat definitiu tot i el domini absolut de l’Amposta en un ambient molt en contra. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 10 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 18 de novembre  CF CAMARLES B 2 - CF AMPOSTA 3
[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta