Jornada 11 TERCERA CATALANA Grup 18. Diumenge 26 de novembre CF AMPOSTA 5 - CD ALCANAR 1

26/11/2023

Victòria contundent del CF Amposta contra un bon equip. Inici del partit amb domini absolut de l’equip amb gol de Cespedes al minut 7, tot i la reacció de l’Alcanar amb l’empat al minut 10 reacció immediata amb gols de Ferreres al 21 i Calleja al 16. Resultat de 3 a 1 al descans. Segona part plàcida, molts de canvis i Marc López als minuts 73 i 80 ha sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte vinent anem al camp de l’Ametlla de Mar a les 17:00 hores.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 11 TERCERA CATALANA Grup 18. Diumenge 26 de novembre  CF AMPOSTA 5 - CD ALCANAR 1