Jornada 13 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 17 de desembre CF AMPOSTA 4 - CF XERTA 0

17/12/2023

Victòria contundent i plàcida del CF Amposta per acabar l’any i consolidar el lideratge. Sortida fulminant de l’equip i al minut Ferreres d’un gran cop de cap fa el primer gol. Al minut 9 Nico el segon i Ferreres al 40 el tercer sentenciant el partit. A la segona part domini absolut de l’Amposta i Marc López al minut 65 fa el quart gol. Moltes ocasions fins al partit del partit però el marcador no s’ha mogut. Felicitem als jugadors i al cos tècnic i desitgem a tots un bon any 2024.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 13 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 17 de desembre CF AMPOSTA 4 - CF XERTA  0