Jornada 15 TERCERA CATALANA GRUP 18 Diumenge 21 de gener CF AMPOSTA 2 - CD ROQUETENC 1

21/1/2024

Victòria del CF Amposta al límit per acabar la primera volta. Inici del partit amb gol del rival al minut 2 que ha condicionat a l’Amposta que no s’ha recuperat del cop durant tota la primera part i l’equip no ha generat ocasions. Només iniciar la segona part gol de Roger al 47 empatant el partit. Passaven els minuts el partit trabat i el rival pressionat molt a munt. Quan l’empat pareixia inevitable, Àlex Lópexz de falta directa al minut 92 ha resolt el partit. Victòria d’or i a seguir.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 15 TERCERA CATALANA GRUP 18 Diumenge 21 de gener  CF AMPOSTA  2 - CD ROQUETENC  1