Jornada 16 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 28 de gener CF AMPOSTA 4 - CF PINELL 0

28/1/2024

Contundent victòria del CF Amposta en un bon i seriós partit contra un rival competitiu. Inici del partit elèctric de l’equip i tenint la pilota, al minut 18 Marc López fa el primer gol. Àlex López al minut 42 fa el segon gol arribant el descans. Molt canvis a la segona part que han seguint competint amb molta lluita i Martínez sentencia el partit amb el 3 a 0 al minut 65. Felipe fa el definitiu 4 a 0 al minut 84. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve desplaçament a Santa Bàrbara.
Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 16 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 28 de gener  CF AMPOSTA  4 -  CF PINELL  0