Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 22 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 16 de març CF AMPOSTA B 1- UE SANT JAUME D’ENVEJA 0

16/3/2024

Victòria del CF Amposta B suada i lluitada, però merescuda per 1 a 0 contra el Sant Jaume d’Enveja. Primera part dominada pel CF Amposta B que ha tingut ocasions per adelantar-se al marcador. Ha arribat el descans amb empat a 0 gols. A la segona part ha arribat el gol de Josep Orti al minut 53 que ha significat la victòria, tot i els intents sense perill d’empatar del rival. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.
Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 22 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 16 de març CF AMPOSTA B 1- UE SANT JAUME D’ENVEJA  0
[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta