Jornada 23 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 24 de març CF AMPOST A 7 - CF TORTOSA EBRE B 1

24/3/2024

Gran victòria i golejada del CF Amposta en un partit plàcid. Al minut 3 Calleja ha fet el primer gol. Domini absolut contra un equip lluitador. Ilias als minuts 22, 30 i 39, hat trick, ha sentenciat el partit amb el 4 a 0 al descans. Ferreres al 77, l’equip rival al minut 67 ha fet el gol de l’honor, un altre cop Ferreres al 82 i Longan al 87 han tancat la golejada. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. El cap de setmana que ve amb motiu de la Setmana Santa no hi ha jornada de lliga.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 23 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 24 de març  CF AMPOST A 7 - CF TORTOSA EBRE B 1