Jornada 23 QUARTA CATALANA GRUP 30. Diumenge 24 de març CD GINESTAR 2 - CF AMPOSTA B 2

24/3/2024

Gran empat a 2 gols del CF Amposta B al camp del segon del classificat, el Ginestar. Gran recolçament de l’afició del CF Amposta B que han arribat en bus al camp. Primera part sense gols. Al minut 56 s’ha avançat l’equip local i aviat al 66 Denys ha empatat. Al minut 72 es torna ha avançar el Ginestar però en temps afegit en un penal clar Versiano ha empatat el partit. Felicitem a l’afició del CF Amposta B pel suport i als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 23 QUARTA CATALANA GRUP 30. Diumenge 24 de març  CD GINESTAR 2 - CF AMPOSTA B  2