Jornada 27 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 28 d’abril CF AMPOSTA 3 - SCER L’AMETLLA DE MAR 2

28/4/2024

Gran victòria del CF Amposta contra el segon classificat. Molt bon partit el que hem vist avui. Inici fulgurant dels dos equips, però l’Amposta s’ha anat imposant i fruit d’això Marc Lòpez als minuts 36 i 40 ha fet el 2 a 0 arribant el descans. A la segona part l’Ametlla ha avançat línies i al 53 ha fet el 2 a 1. Gran gol de Ferreres de cap al minut 77 fent el 3 a 1 que semblava definitiu, però el 3 a 2 al minut 80 ha donat emoció als minuts finals. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 27 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 28 d’abril  CF AMPOSTA 3 - SCER L’AMETLLA DE MAR 2